Rea!

WoBeaded Bracelet With Aquamarine, Blue Lace Agate, Rose Quartz, And Amethyst Lavender Purple | Kvinnor Nialaya Armband

SEK 1191.19 SEK 709.80

8mm Aquamarine, Blue Lace Agate, Rose Quartz och Ametist Lavender Gold/Clear CZ Diamonds och Gold Hollow Beads Lock i rostfritt stål med 18K Gold Finish Handgjord i Los Angeles Produktkod: WCZ8_031 DETTA PRODUK…

I lager

Artikelnr: LX1586-SE745994 Kategorier: , , Taggar: ,

Beskrivning

8mm Aquamarine, Blue Lace Agate, Rose Quartz och Ametist Lavender Gold/Clear CZ Diamonds och Gold Hollow Beads Lock i rostfritt stål med 18K Gold Finish Handgjord i Los Angeles Produktkod: WCZ8_031 DETTA PRODUKT ÄR SLUTFÖRSÄLJNING OCH KAN INTE BYTTS ELLER RETURNERAS Vårt klassiska pärlhalsband är tillverkat för hand av ett starkt 100% nylonband och avslutat med ett lås i rostfritt stål med dragsko. Armbandet öppnas genom att dra pärlorna närmast låset i motsatt riktning och stängs genom att dra de små, dinglande silverpärlorna i motsatt riktning. Designerns anteckningar Det här pärlhalsbandet är handträtt i vår verkstad i Los Angeles och består av en fantastisk kombination av pastellfärger, med akvamarin, blå spetsagate, rosenkvarts och amfetyst lavendel, som avslutas med vårt signaturlås med guldfärgad dragsko. Bär det för att lägga till en feminin touch till din look. Observera att alla våra smycken är tillverkade för hand och unika, och kan därför variera något i storlek, form och färg. Helande krafter Aquamarin Aquamarin är en sten för mod. Den används för att lugna, lugna och lindra rädslor och fobier. Den lugnar nerverna, balanserar de emotionella, mentala och fysiska kropparna, samtidigt som den hjälper till medvetenhet och ger fred. Den bekämpar depression, samtidigt som den släpper ångest och rastlöshet. Den framhäver också självförtroende och självkännedom. Blue Lace Agate Agat är en av de mest kraftfulla skyddsstenarna. Agat ger och intensifierar visdom, självförtroende och välstånd. Den lugnar sinnet och kroppen samtidigt som den hjälper till att inse sanningen och ger en styrka att fortsätta. Den främjar också kärlek, överflöd, lycka, livslängd, kreativitet, mod, kompatibilitet, harmoni, generositet och trygghet. Rosenkvarts Känd som kärlekens sten , Rosenkvarts representerar villkorslös kärlek, vilket motsvarar vibrationen av den harmoniska, universella kärlek som känns med rosa; tar bort negativ energi och ersätter den med kärleksfulla vibrationer. AmetistAmetist ökar produktionen av hormoner, lugnar nervsystemet och hjälper mot sömnlöshet. Den förbättrar hörseln, matsmältningssystemet och hjälper hjärtfunktionen. Denna sten behandlar huvudvärk, hörselstörningar, hjälper till med hållningen och förbättrar skelettet. Den hjälper till med mag-, hud- och tandproblem. Den är känd som elixir vid behandling av artrit. Guld Guld är en helare för alla ändamål; stabiliserar, renar och balanserar; talar om överflöd och välbefinnande. Det stöder öppenhet och integritet samtidigt som det bygger upp självförtroende hos bäraren. Det kan också hjälpa till att övervinna förlamning och rädsla genom att låta en hålla sig uppe under svåra omständigheter. Den framkallar styrka och viljestyrka; kan hjälpa till att övervinna depressiva tendenser.
Detaljer:
– Typ: smalt armband
– Färg(er): guld
– Mönster: 3d-print
– Stil: sofistikerad
– Tillfälle: formell,utekväll
Denna beskrivning är automatiskt översatt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “WoBeaded Bracelet With Aquamarine, Blue Lace Agate, Rose Quartz, And Amethyst Lavender Purple | Kvinnor Nialaya Armband”
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 500
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: